Amerikai Horror Story (szerkesztés alatt)
Minden amit az Amerikai Horror storyról tudni kell
MENÜ

Szereplők

 

Dr. Benjamin "Ben" Harmon (Dylan McDermott)                               

Benjamin "Ben" Harmon Bostonban lakott feleségével Vivien Harmonnal és a közös lányukkal Violet Harmonnal. Pszichiáterként dolgozik. Miután Vivien elvetélt depresziós lett a gyásztól. Ben más karjaiban kereste a vígaszt egyik tanítványával :Hayden McClanie. Késöbb, hogy Viviennel megmentség a házasságukat elköltöztek LosAngelesbe, hogy új életet kezdjenek.

Ben alapból nyugodt, megfontolt természetű

 

Vivien Harmon (Connie Britton)

 

Ben feleség és Violet anyja. Vivien régen zenész volt, csellón játszott ismeretlen okokból abba hagyta. Vivien második gyermekével volt terhes 7hónaposan elvetélt és meg kellett szüline a babát. E miatt depreszzióba esett.  Az még egy pofon volt amikor rajta kapta Bent a saját ágyukban az egyik tanítványával Haydennel. 

Miután elvesztette babáját vett magának egy kutyát, és az volt az öröme az életbe. Bár kibékült Bennel de nem tudott megbocsátani 1 évig nem kerültek utánna intim kapcsolatba.

Vivien természete hajthatatlan bio életet él és családjára is vigyáz (Pl nem isznak csap vizet csak palackosat)

 

 

Violet Harmon (Taissa Farmiga)

 

Ben és Vivien lánya. 17éves kamasz. Szülei mivel úgy döntöttek költöznek ő is kénytelen volt elköltözni Losangelesbe  de elege van az örökös alkalmaszkodáshoz. Eleinte ő nem szereti a házat de miután megtudta, hogy a házba meghaltak már érdekessé válik számára. Ezért meggyőzte a szüleit, hogy ezt a házat vegyék meg.  Violet egy szép, okos különc és gúnyos tinédzser. Édesanyja irigyli bátorságát soha semmitől nem fél. Lelkileg mindig erősnek látjuk éas bátornak. De amikor szembesül az igazsággal, hogy Tate és a többiek szellemek. Begyogyszerezi magát. 

 

Tate Langdon (Evan Peters) 

Tate1977-ben született Constans és Hugo Langdon gyermeke. Három testvére van : Adaleide, Beauregard és a harmadig kiléte ismeretlen ő az egyetlen közülük akit nem terhel tesi fogyatékosság bár kimutatták, hogy pszhiologiailag zavart mióta apja elhatya őket és anyja elhanyagolta. Ő is a ház lakója volt és rátalált Nora Montgomery(a ház első tulaja) re és anya képet látott benne.1994ben a westfield gimiben egy fegyverrel 15 diákot ölt meg. Majd otthonában "a házban" a kommandósok megölték. Azóta szellemként ott ragadt ő is. Eleinet senki nem tudja, hogy szellem. 

Nagy szerelem szövődik közte és Violet között. De Ben tiltja őket egymástól mivel a fiú zavart személyiség.

 

Constance Langdon (Jessica Lange)

A szomszédos ház lakója, korrábban ő is "A HÁZBAN" lakott.  Mindent tud a házról és a benne lakó élőlényekről. Férje Hugo Langdon volt

Gyermekei : Tate, Adelaide, Beauregard és még egy ismeretlen gyermek. Constance virginiában született majd Losangelesbe költözött. 1983-ban meggyilkolta a féjjét hugot és Moirát a házvezetőnőt mert rajta kapta őket az ágyban.Azt állítja magáról, hogy gyengéd de nagyon ravasz és durva nő., nem törődött úgy a gyermekeivel ahogy kellene. Lopkodja Vivien ékszereit és Moirára akarja terelni a gyanút.

 

Adelaide Langdon(Jamie Brewer)

Constanse Langdon Down-kóros lány mindeig arról álmodott, hogy szép lány lesz. Harmonék szomszédja volt ő is csak elütötte az autó és nem a ház területén halt meg ezért nem ragadt itt. Addy valahogy mindig bejutott a házba "barátaiho".

Nagyon kíváncsi jóindulatú kislány. Korát nem tudtuk meg :) 

 Moira OHara (Frances Conroy és Alexandra Breckenridge)

Ő a nők szemében egy idős hölgyként jelenik meg (egyik szeme homyályos tekintetű) a férfiak  vonzó fiatal és csinos nőt látnak benne.Ez azért van mert a nők  meglátják a lelkét a férfiak meg csak a "bomba nőt" aki egy szexuális tárgy. Évtizedek óta házvezető "A házban" Constance ölte meg őt és Hugot mikor rajtakapta őket az ágyban, kilőtte a szemét. (szerkesztés alatt)

 

 

 

Szavazás

Ki a kedvenc szereplőd?
Hayden
Adalide
Constans
Moira
Tate
Violet
Vivien
Ben
Asztali nézet