Amerikai Horror Story (szerkesztés alatt)
Minden amit az Amerikai Horror storyról tudni kell
MENÜ

Első Évad 

1.rész - A Beköltözés ( Pilot )

)

(SZERKESZTÉS ALATT)

A fiatal Addie (Katelyn Reed) egy kúriát bámul miközben egy ikerpár (Kai and Bodhi Schulz) baseball ütőkkel próbál bejutni a házba. A lány figyelmezteti őket, hogy ne menjenek be a házba. Azt mondja, hogy ne menjenek be, mert akkor meghalnak. A fiúk ügyet se vetnek rá és bemennek a házba. A pincébe érve az ikrek különféle emberi és állati maradványokat találnak üvegekbe zárva, valamint véres sebészeti eszközöket. Az erős bűz miatt egyik hátrálni kezd, mire észreveszi testvére halkan eltűnt. Levegőt alig kapva visszamegy, hogy megekresse testvérét, mire egy gyorsan mozgó lény elvágja a torkát.

Napjainkba

A Harmon család, minden gondjukat maguk mögött hagyva, Bostonból Los Angeles-be költözik fájdalmas múltjuk elől. Ben, a pszichiáter megpróbálja felesége, Vivien bizalmát visszaszerezni, miután egy fiatalabb nővel volt viszonya. A még mindig az elvetéléstől szenvedő Vivien megérzi, hogy valami nincs rendben a házzal, miközben megpróbál normális kapcsolatot kialakítani tolakodó szomszédaival, Constace-szal és down-szindrómás lányával Addie-vel (Jamie Brewer).

Mialatt Ben és Vivien a padlást takarítja megtalálnak egy szexuális játékokhoz használt bőrruhát. Eközben Violet megkezdi első iskolanapját új iskolájában, azonban néhány lány már az első nap terrorizálni kezdi. Ben betegeket fogad az otthonában. Egyik feltehetőleg pszichopata páciense a fiatal Tate kapcsolatba kerül Violettel. Azonban a fiú túl messzire megy azzal, hogy megpróbálja megoldani Violet iskolai problémáit. A lány elküldi a fiút és közli vele, hogy soha nem akar vele többet találkozni, azonban úgy veszi észre a háznak köze lehet a történtekhez. Vivien újra felveszi a ház korábbi idős szolgálóját Moirát (Frances Conroy), akit Ben egy vonzó fiatal bejárónőnek lát (Alexandra Breckenridge). A házaspár problémájukról veszekednek, majd szeretkeznek.

Bent egy szörnyen megégett ember követni kezdi. Kiderül, hogy Larry rágyújtotta a házát családjára, mert hangokat hallott. A férfi figyelmezteti Bent, hogy hagyja el a házat feleségével és lányával együtt különben mindannyian meghalnak. Éjszaka alva járni kezd és a konyhában a tűzhely felé veszi az irányt, mintha ő is fel akarná gyújtani a házat. Constance azonban megállítja. Vivient éjszaka meglátogatja egy a padláson talált ruhába öltözött férfi, akit ő Bennek hisz, majd szeretkezik vele. Később rájön, hogy teherbe esett az éjszaka során.

 

 

 

Szavazás

Ki a kedvenc szereplőd?
Hayden
Adalide
Constans
Moira
Tate
Violet
Vivien
Ben
Asztali nézet